Med en förkärlek för Formel 1

Har du en förkärlek för Formel 1, Moto GP och andra motorsporter så finns det anledning att fortsätta läsa denna artikel. Vad säger du om att åka iväg på ditt livs resa och uppleva detta live på plats? Att få den upplevelsen är något som kommer att slå det mesta du tidigare gjort.

Via företaget Go Sport Travel kan du idag boka dina sportresor för bland annat Formel 1 och Moto GP. Att få åka iväg på en sådan resa kommer att förändra din syn på motorsport för alltid. Att stå där på läktarplats, känna doften av motorolja och höra motorerna som värms upp är något helt annorlunda än att sitta hemma i soffan och titta på loppen på TV. Du är i händelsernas centrum mitt i allt som du bara tidigare sett på televisionen.

Tänk dig att du får se klassiska Monza som byggdes och stod klar 1922. Många klassiska lopp har körts här och där så får du stå och se detta livs levande. Genom en paketresa så behöver du inte fundera så mycket utan både resa, tur och retur, boende och biljetter till en av de större formel 1 upplevelserna du kommer att få vara med om. Möjligheterna finns också att välja Monaco och den Franska Rivieran. Monaco Grand Prix är också något som kanske står på din önskelista.

Oavsett var i världen du väljer att åka så vet vi att du kommer att få ditt livs upplevelse. Lycka till och vi hoppas att du snart kommer iväg och står där och njuta av din mest älskade motorsport.